Tessa Virta

Musiikin monitoimitaituri, pianisti-laulaja Tessa Virta on eri kokoonpanoillaan harvinaislaatuinen esiintyjä taipuen saman illan aikana tyylikkäästä jazzahtavasta taustamusiikista upeisiin ohjelmanumeroihin sekä kansainväliseen tanssimusiikkiin.

Virta on valmistunut Oulunkylän Pop/ Jazz Konservatoriosta sekä Sibelius Akatemian jazzosastolta. Ohjelmistossaan hänellä on nostalgisia tunnettuja jazz- ja popsävelmiä ja bossanovaa niin laulettuna kuin instrumentaaleina. Virran kokoonpanot vaihtelevat piano-kontrabasso duosta ylöspäin. Eturivin ammattimuusikoista koostuva orkesteri on saavuttanut suurta suosiota yli 30v asiakastilaisuuksissa, gaala-illallisilla, seminaareissa ja kansainvälisissä kongresseissa.

Tessa Virta Orkesteri esiintyy eri kokoonpanoillaan jatkuvasti myös eturivin artistien kanssa kuten Mikael Konttinen, Pentti Hietanen, Katri Helena, Sami Saari, Johanna Försti, Mari Palo, Johanna & Ville Rusanen, Diandra ja Waltteri Torikka. Muuta ohjelmaa on myös supersuosittu ”Laulavat Tarjoilijat” ohjelmanumero Tessa Virta Duon kanssa.

Katso tästä esimerkki Tessan esiintymisestä: