Taikuri Ristiharju

Taikuri Ristiharju on yksi Suomen johtavista taikureista, ja hän todella osaa leikitellä yleisön mielikuvituksella. Juha-Matti Ristiharju on luonnollinen showmies, tarinankertoja ja kansainvälisestikin arvostettu taikuri, joka  hämmästyttää omaperäisellä tyylillään yhdistellen uskomatonta taikuutta, sorminäppäryyttä ja puhdasta komiikkaa. Valitse tilaisuuteenne sopivin ohjelmavaihtoehto:

STAND-UP TAIKASHOW – Taikuri ja koomikko samassa paketissa. Taikuri Ristiharjun stand-up-taikashow on koko yleisölle kerralla esitettävä nopeatempoinen, mukaansatempaava ja vuorovaikutteinen esitys, joka yhdistelee ainutlaatuisella tavalla uskomatonta taikuutta, nauruhermoja kutkuttavaa komiikkaa sekä musiikkia! Ohjelma soveltuu erinomaisesti erilaisiin yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, harjannostajaisiin tai vaikkapa koulutuspäivien kevennykseksi. Stand-up taikashow on erityisen suosittu kohokohta myös yksityisillä merkkipäivillä, kuten häissä tai vuosipäivillä.

LÄHITAIKUUS – Taikuutta lähellä henkilökohtaisesti. Ilmassa on taikaa kun taikuri on ikään kuin yksi vieraista liikkuen vieraiden joukossa, mahdollisen muun ohjelman lomassa. Lähitaikuus soveltuu erinomaisesti tilaisuuksiin, joissa ennalta toisilleen tuntemattomat vieraat halutaan saada verkostoitumaan tai vieraiden välinen jää murettua; cocktail-tilaisuudet, asiakastilaisuuden, yritysten vuosijuhlat. Tämän lisäksi lähitaikuus toimii erinomaisesti myös yksityisjuhlissa, kuten häissä tai merkkipäivillä, kaikille yhteisen ohjelman lomassa.

TAIKAPIIRI – Lähitaikuus show.  Ainutlaatuinen kokonaisuus Suomessa! Miltä tuntuisi istua maailmanluokan taikurin seurassa ja nähdä kaikki kosketusetäisyydeltä! Taikuri tarjoaa vieraillenne uskomattoman kokemuksen, joka koettelee osallistujien käsityksiä todellisuudesta.
Esityksen nähneet pääsevät todistamaan jotain täysin mahdotonta – ja nauttivat joka hetkestä. Taikuri Ristiharju on kasannut yhteen esitykseen taikuuden tuhansien vuosien ajalta vain vahvimmat ja mahdottomimmat taikuuden mysteerit.

Katso esimerkkejä Taikuri Ristiharjun esityksestä täältä: