Lorenz Backman

Lorenz ”Lore” Backman on koulutukseltaan näyttelijäntyön maisteri ja toiminut jo yli kymmenen vuoden aja päätoimisesti juontajana. Hän on tuttu useista televisio-ohjelmista, kuten Huuma, Biisikärpänen, Mitä tuli tehtyä ja Adoptoidut.

Backman on myös häikäisevä luennoitsija, joka saa kännykät pysymään taskuissa. Hulvattomat esimerkit omasta elämästä saavat yleisön tirskumaan ja seuraavassa hetkessä hiljentymään tiukan asiaosaamisen edessä.

= * = * =

Lorenz on käynyt lukuisia koulutuksia ja kursseja esiintymisrohkeuden, työhyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Takana on mm. työnohjausta, NLP-kursseja ja mentor-opiskelua. Lore ammentaa luennoissaan omista kokemuksista ja kasvuprosesseista harvinaisella avoimuudella ja rohkeudella.

Kehonkielen merkitys kommunikaatiotilanteissa on noussut yhdeksi pääteemoista Loren luennoissa. Harva tietää, että kaikesta kommunikoinnista kehonkielen osuus on ylivoimaisesti suurin. ”Mitä enemmän olemme tietoisia kehonviesteistä, sitä paremmin menestymme elämässä.” Kahdeksan vuotta Kansallisoopperan balettikoulussa, näyttelijäntyönkoulutus ja kiinnostus ihmispsyykkeeseen takaavat syväsukelluksen kehon psykofysiikkaan ja sen merkitykseen vuorovaikutuksessa. Konkreettiset esimerkit ja hauskan tarinat tosielämästä takaavat viihdyttävän asiapaketin, mikä muuttaa täysin tavan nähdä muut ihmiset.

Aiheita ovat mm:

  • Työhyvinvointi
  • Kehonkieli vuorovaikutuksessa
  • Uskalla olla oma itsesi
  • Vapaudu jännittämisestä

Positiivisella kehonkielellä parempiin tuloksiin

Kehonkielen osuus kaikesta kommunikaatiosta on ylivoimaisesti suurin. Tunteet ja ajatukset näkyvät kehossa vaikkei sitä haluaisi.

Mitä enemmän osaat lukea kehonviestejä, sitä paremmin tiedät, mitä toinen todella ajattelee ja tuntee ja pääset parempiin tuloksiin töissä, ihmissuhteissa ja kotona.

Opi lukemaan kehonkieltä -luento antaa sinulle välineet lukea todellisia ajatuksia puheen takana.

Opit myös vaikuttamaan positiivisesti toisen mielentilaan, vain kehonkieltä muuttamalla.

Käyttämällä positiivista kehonkieltä, sinusta pidetään enemmän ja sinuun luotetaan. Kun sinuun luotetaan, teet enemmän kauppaa myyntitilanteessa ja saat ideasi paremmin läpi.

Konkreettiset esimerkit ja hauskat tarinat tosielämästä takaavat viihdyttävän asiapaketin, mikä muuttaa täysin tavan nähdä muut ihmiset.

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti