Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäki on tullut tunnetuksi esiintyjänä, joka yhdistää modernin taikuuden ja juontamisen. Hän juontaa yritystilaisuuksia ja asiantuntijatilaisuuksia suomeksi ja nativiia vastaavalla englanninkielellä.

Johannes yhdistää juontoihin koomista taikuutta ja mentalismia, jolloin tilaisuudesta saadaan rento, mukaansatempaava ja mieleenpainuva. Hänellä on monien satojen keikkojen ja yli kymmenen vuoden kokemuksen tuoma luja ammattitaito yritystilaisuuksissa esiintymisestä.

Lääketieteellisen bioteknologian korkeakoulutus antaa Johannekselle valmiuden luotsata haastaviakin asiantuntijatilaisuuksia.

Johanneksen juontotehtäviä ovat olleet mm. Enterprise Europe Network event, Health100 – kansainvälinen terveysalan vaikuttajien tapahtuma, Finnovations by Takeda and Helsinki Business Hub, Valtakunnallinen AMK-päivä, Uusi Teollisuus messut, JAMK Hakijan päivä, CGI:n Ratkaisuja -illallisgaala, Conaxess Trade 60v, Optofidelity 16v, Katepal 70v, CSC 50v.

Lisäksi Johannes on esiintynyt monien yritysten tilaisuuksissa, joihin lukeutuvat mm. Nordea, Cargotec, Valmet, Visma, Avant, Elisa, Algol, HOK-Elanto, LähiTapiola, OP-Pohjola, Reima, Skanska, CGI, NoHo, Parker, EY, YIT, KoneCranes ja Puma Finland.

Katso esimerkki Johannes Malkamäen esiintymisestä täältä: https://youtu.be/HST0_KqKzUA