Imituattori Antti Karjalainen

”Imituattori” Antti Karjalainen on kuopiolainen Imitaattori-koomikko, joka esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa viihdyttäen täysipäiväisenä viihteentekijänä juhlaväkeä vauvasta vaariin.

Tyypillinen imitaatioesitys ( 30, 45 tai 60 minuuttia) sisältää niin puhe-kuin lauluimitaatioita sopivasti hänen omalla äänellä stand upilla höystettynä. Esityksen kruunaa jo Imituattorin tavaramerkiksi muodostunut loppuruno, jonka hän riimittelee päivänsankarista / juhlan teemasta etukäteistietojen perusteella ja sanat aina muistoksi juhlahetkestä.

Toki juttua Imituattorilla riittää vaikkei tilaaja sen kummemmin tietoa antaisikaan. Esiintymistyyli on hyvin interaktiivista, että hyvällä tavalla tykkää kohdentaa juhlaväkeä sekä alapääjuttuihin Imituattori ei ole alentunut. Löytyy hahmoja kaikenikäisille aina Röllistä Rautavaaraan sekä Antti Tuisku, Jari Sillanpää, Kaija Koo sekä Jamppa Kääriäinen, Jaakko Teppo, Presidentit ja vaikkapa Sakari Kuosmanen voi piipahtaa juhlassanne.

Imituattorin viihdytyssessiot sopivat hyvin monenlaisiin tapahtumiin ( myös etänä onnistuu ): syntymäpäivät, häät, sukujuhlat, firman billeet, yritysten vuosijuhlat, harjannostajaiset, työhyvinvointipäivät, pikkujoulut eli kaikkiin tilaisuuksiin, mihin vain naurua kaivataan.

Katso esimerkki Imituattori Antti Karjalaisen esityksestä täältä: