Frim-Fram Duo / Quartet

Frim-Fram soittaa monipuolista ja svengaavaa bluesia mukaansatempaavalla otteella. Kokoaan isomman kuuloisen duon ohjelmistosta löytyy sekä tyylikkäitä originaaleja että rullaavia cover-klassikoita.
Kaksi laulajaa, saksofoni, kitara, stompbox ja huuliharppu takaavat poikkeuksellisen tanakan meiningin, joka saa yleisön nauttimaan ja tanssimaan!

Frim-Fram Quartet tarjoaa värikkään kattauksen musiikkia, jossa on pääosassa blues eri muodoissa. Yhtyeen mukaansatempaava esiintyminen loihtii hymyn kasvoille ja saa tanssijalan vipattamaan!

Yhtyeen täyteläinen soundi on pari numeroa isompi kuin voisi kuvitella. Suomen parhaaksi jazzlaulajaksikin tituleerattu Juki Välipakka myös soittaa kokoonpanossa kitaraa ja rouheaa bluesharppua. Pehmeän savuisesta äreän juurikkaaseen soundiin omaava tenorisaksofonisti Sirpa Suomalainen on yhtyeen toinen laulusolisti ja taustalaulaja.

Omaleimaisuutta ja kokoa soundille antaa Harri Taittonen Hammond-urkuineen. Hän hoitaa myös yhtyeen bassopuolta ja taustalaulua. Rumpali Mikael Seire, taitaa afroamerikkalaisen rytmimusiikin koko skaalan antaen soinnille viimeisen silauksen.

Katso tästä esimerkki Frim-Framin esiintymisestä: