BadCase

BadCase on vuonna 2009 perustettu, tähän mennessä yli sata keikkaa ravintoloissa, häissä, yritysjuhlissa, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja muissa tilaisuuksissa tehnyt cover-bilebändi Helsingistä. Bändi koostuu erittäin pitkän kokemuksen omaavista, sekä palveluhenkisistä ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustetuista soittajista. Kyseessä on luotettava valinta, ja asiat hoituvat aina takuuvarmasti, miten on sovittu.

Yhtyeen jatkuvasti laajeneva ohjelmisto koostuu tutuista koti- ja ulkomaisista rock- ja pop-covereista. Tällä hetkellä reilusti yli 100 kappaleen listasta saadaan helposti koottua sopivat setit monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten myös erilaisiin teemabileisiin. (esim. 80’s rock, suomirock, hard’n heavy jne.) Yhtye tuo mukanaan huippulaadukkaan, ammattitason äänentoiston sekä näyttävän valolaitteiston, ja mukana kulkee myös oma ääni- ja valoteknikko.

Tässä bändi, joka saa yleisön todella viihtymään, tanssimaan jalkansa kipeiksi ja laulamaan äänensä käheiksi tuttujen biisien tahdissa!